» » Секрет успіху компанії «Вікнар’Off» – це професійний менеджмент та якісна продукція!

Секрет успіху компанії «Вікнар’Off» – це професійний менеджмент та якісна продукція!

Дата: 30-01-2013, 09:35 | Автор: Кавецька Юлія, ст. групи МЗЕД-42

Секрет успіху Тернопільського виробника металопластикових конструкцій  «Вікнар’Off» спробували розгадати студенти груп МЗЕД-42 та  МЗЕД-41 під час тренінгу на підприємстві, що відбувся 25 січня з ініціативи викладача кафедри менеджменту Нагари Марини Борисівни. Студенти залюбки відгукнулися на пропозицію ознайомитись з практикою менеджменту на підприємстві, проаналізувати особливості здійснення ЗЕД, виявити переваги та недоліки системи управління персоналом в компанії «Вікнар’Off».

 

Гідом екскурсії став Швайка Володимир Дмитрович, який розказав студентам про технологію виготовлення металопластикових конструкцій та  продемонстрував сучасне обладнання. Студенти, в свою чергу, були приємно вражені високою культурою виробництва та широким асортиментом продукції, що виготовляється на підприємстві.

 

Варто зазначити, що на сьогоднішній день «Вікнар’Off`» є одним із найбільш сучасних та успішних виробників металопластикових конструкцій в Україні. Це компанія, основним принципом діяльності якої є виготовлення продукції, що відповідає європейським стандартам, в поєднанні з високим рівнем сервісу. На заводі встановлено найновіше обладнання. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я та навколишнього середовища.

 

Студенти були раді, що на власні очі побачили, як саме створюються різні металопластикові «шедеври»: вікна, балконні двері, вхідні двері, балконні скління, у тому числі конструкції складної конфігурації, дізналися багато цікавих фактів з розвитку та становлення компанії. Молоді люди були вдячні за змогу поринути у доброзичливу атмосферу, яку подарували працівники «Вікнар’Off`».

 

Приємним та корисним результатом знайомства з компанією «Вікнар’Off» стала угода про співпрацю з кафедрою менеджменту ТНЕУ, домовленість про проходження студентами виробничої практики з можливим працевлаштуванням.