» » «Міжнародники» у Верховній Раді України

«Міжнародники» у Верховній Раді України

Дата: 1-02-2013, 10:14 | Автор: Студентка гр. МЗЕД-41 Голяш Діана

Шановні читачі! Ми раді поділитися з Вами хорошою новиною. Двоє студентів факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ: Голяш Діана та Жереб Володимир, пройшли відбір на стажування у Верховній Раді України. Ці студенти влітку 2012 року подали свої заявки на участь у конкурсній програмі стажування у Верховній Раді України та центральних органах виконавчої влади. Таке стажування адмініструється громадською організацією «Ліга Інтернів».

 

Дванадцятого листопада 2012 року Володимир та Діана провели перший робочий день у стінах Верховної Ради. Після тижневого орієнтаційного курсу інтерни були розподілені по комітетах та підрозділах апарату ВРУ.  

 

Декілька слів про програму стажування:

Щороку енергійна, ініціативна та перспективна молодь має можливість провести 9 місяців у середовищі найвищого єдиного законодавчого органу країни. Нагода здобути практичний досвід у законотворчому процесі – це унікальний шанс сформувати нові навички для подальшої професійної компетенції. 

 

Приємно зауважити, що окремі викладачі Тернопільського національного економічного університету – колишні інтерни програми стажування. Серед них і наші наставники – викладачі кафедри менеджменту ФМБМ Кулик Руслан Васильович та Нагара Марина Борисівна.

 

Бажаємо всім колишнім, теперішнім та майбутнім учасникам програми стажування успіху та натхнення до роботи. Слідкуйте за новинами стажування на сайті: interns.org.ua