» » Спілкування студентів з адміністрацією вищого навчального закладу у мережі Skype

Спілкування студентів з адміністрацією вищого навчального закладу у мережі Skype

Дата: 1-02-2013, 12:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно у Тернопільському національному економічному університеті відбулось спілкування студентів з адміністрацією вищого навчального закладу у мережі Skype. 

 

Відрадним є той факт, що студенти активно долучилися до бесіди. Найбільш поширеними стали запитання щодо можливостей та умов проживання у гуртожитках, покращення якості викладання дисциплін, особливостей навчання за кредитно-модульною системою.

 

В. о. ректора ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий зауважує, що такі форми спілкування є дієвими та особливо ефективними для удосконалення навчального процесу та розвитку вищого навчального закладу.

 

Кожен студент Тернопільського національного економічного університету має нагоду поспілкуватися з в.о. ректора та проректорами університету в мережі Skype, отримати вичерпні відповіді на запитання, що стосуються студентського життя, навчального процесу, перспектив розвитку університету. 

 

Щиро дякуємо усім студентам, які взяли активну участь у проекті, запрошуємо Вас і надалі долучатись до конструктивного діалогу, вносити свої пропозиції та зауваження щодо навчання та студентського життя у ТНЕУ.