» » Міжнародна юридична науково-практична Інтернет-конференція «Стратегія і тактика правових реформ: виклики сучасності»

Міжнародна юридична науково-практична Інтернет-конференція «Стратегія і тактика правових реформ: виклики сучасності»

Дата: 6-02-2013, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні юристи, науковці, колеги! Запрошуємо Вас до участі в Міжнародній юридичній науково-практичній Інтернет-конференції «Стратегія і тактика правових реформ: виклики сучасності».

 

Термін подання матеріалів до 5 березня 2013 року (включно). За результатами роботи конференції буде опубліковано збірник тез доповідей із реєстрацією в універсальному міжнародному класифікаторі ISBN.

 

Мета конференції - активізація наукової роботи правників, презентація та апробація наукових досліджень, сприяння обміну актуальною науково-практичною інформацією щодо підготовки та наукового супроводу впровадження правових реформ у галузях публічного і приватного права; вироблення основних стратегічних і тактичних принципів їх розробки та проведення; вирішення проблем гармонізації національного законодавства з міжнародним правом; об єднання теоретичних та практичних пропозицій та рекомендацій з метою удосконалення конституційно-правової, адміністративно-правової, цивільно-правової, кримінальної процесуальної та інших реформ; забезпечення дотримання принципу верховенства права при проведення правових реформ.

 

Обсяг тез доповіді від 3 до 6 стор.

 

Наукові роботи учасників будуть розміщені на сайті LegalActivity.com.ua та опубліковані у збірниках конференції.

 

Детальна інформація про науковий захід міститься у прикріпленому файлі та на сайті: LegalActivity.com.ua

 



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн