» » «Студентська Ліра-2013». День третій

«Студентська Ліра-2013». День третій

Дата: 28-02-2013, 15:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Останній день зими відзначився в історії Тернопільського національного економічного університету феєричним шоу-виступом двох команд-учасниць «Студентської Ліри-2013» - ФФ та ФКІТ.

 

Переповнений глядачами зал, затамувавши подих, чекав на неймовірне видовище. Коли на сцені з’явились учасники команди факультету фінансів, які виступили першими, глядачі просто «вибухнули» оплесками. Команда продемонструвала неабиякі здібності і свою велику акторську майстерність. І презентація, виконана в стилі «ВКонтакте», і хореографія, і музичні номери – все було на найвищому рівні. 

 

-Недарма стільки готувались і пропускали пари! – зазначив один з глядачів.

 

Вразив присутніх і виступ факультету комп’ютерних інформаційних технологій. Ця команда запросила усіх на студентське весілля. Як годиться, на сцені була молода пара, батьки наречених, дружби з дружками та весільні гості. Досить зворушливим був перший танець молодят «Історія студентського кохання». Оригінальним вийшов естрадно-цирковий номер шоу офіціантів. 

 

Під час останнього дня «Ліри» розкрилось надзвичайно багато талантів, запалало безліч нових зірок. Найяскравіші виступи останнього дня зими надовго запали в душі глядачів. 

До речі, переможцями «Студентської Ліри-2013» стали ФФ (перше місце), ФКІТ та ФЕУ (друге місце), ФББ та ЮФ (третє місце).

 

Марина Алєксєйчук, ФМБМ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ