» » Результати проведення І туру студентської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації»

Результати проведення І туру студентської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації»

Дата: 11-03-2013, 14:19 | Автор: Кафедра державного і муніципального управління

Протягом 05 березня 2013 року в ТНЕУ відбулося засідання секції «Актуальні проблеми державної служби та адміністративного менеджменту» в рамках проведення І туру студентської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації», яке організувала і провела кафедра державного і муніципального управління. В роботі конференції взяли участь слухачі магістратури за спеціальностями «Адміністративний менеджмент» та «Державна служба», а також студенти ІІ-ІІІ курсів факультету довузівської, післядипломної та магістерської підготовки фахового спрямування «Управління в сфері економічної конкуренції».

 

Впродовж трьох годин учасники І туру конференції обговорювати актуальні проблеми державної служби та адміністративного менеджменту, зокрема: проблеми захисту прав споживачів та шляхи їх вирішення, методики моніторингу галузевих ринків та їх недоліки, проблеми в сфері управління регіонами та перспективні шляхи їх вирішення, а також проблеми здійснення адміністративного менеджменту в умовах динамічного зовнішнього середовища.

 

Журі у складі завідуючої кафедри державного і муніципального управління д.е.н., професора А.Ф. Мельник (голова жюрі), д.е.н., професора кафедри державного і муніципального управління Г.Л. Монастирського та к.е.н., доцента кафедри державного і муніципального управління А.Ю. Жуковської визначили переможців І туру студентської наукової конференції «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації», якими стали:

І місце - Крук О.Р., студентка гр. МЕК-31 (науковий керівник – к.е.н., викладач Постніков В.С.).

ІІ місце - Загоруйко О.І., студентка гр. МЕК-31 (науковий керівник – к.е.н., викладач Постніков В.С.).

ІІІ місце - Біла І.Р., студентка групи МЕК-31 (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри Жуковська А.Ю.).

 

Колектив кафедри державного і муніципального управління вітає переможців та висловлює подяку усім учасникам І туру конференції. Бажаємо подальших творчих успіхів, наукових пошуків і нових перемог!