» » Cтудентам ТНЕУ розповіли про хвороби шкіри

Cтудентам ТНЕУ розповіли про хвороби шкіри

Дата: 26-03-2013, 15:14 | Автор: Каріна Россоха, УНЕФ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

Здоров’я – це те, що кожна людина у своєму житті повинна найбільше цінувати. Без нього жоден з нас не буде щасливим. Недарма Артур Шопенгауер казав: «Здоров'я настільки переважує решту благ життя, що здоровий жебрак щасливіший за хворого короля».

 

Звісно, про це кожен із нас знає, та чи завжди ми про це пам’ятаємо?

 

Цей тиждень (25-29 березня) у ТНЕУ присвячений здоровому способу життя. Для ознайомлення студентів із найважливішими пунктами, пов’язаними із нашим здоров’ям, відділ гуманітарної освіти організував чимало цікавих зустрічей із різноманітними лікарями та іншими людьми, що можуть дати цікаві та необхідні нам поради для життя.

 

Вже цього понеділка, 25 березня, відбувалась зустріч із лікарем-венерологом Тернопільського обласного комунального клінічного шкірно- венерологічного диспансеру Ірина Петрівна Мельничук. Вона провела пізнавальну бесіду із студентами на тему: «Захворювання шкіри та їх профілактика». Лікарка розповіла про різні хвороби та доступно пояснила про способи профілактики, наголосивши на її важливості та небезпечності наслідків при байдужому ставленні до захворювань шкіри.

 

Ми дуже вдячні Ірині Петрівні за надання найважливішої інформації про хвороби шкіри, яку повинен знати кожен.