Вітаємо!

Дата: 28-03-2013, 14:53 | Автор: Кафедра економічної кібернетики та інформатики

Студент 4 курсу факультету комп’ютерних інформаційних технологій Перехрест Олександр взяв участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі науки «Кількісні методи в економіці (статистика, економіко-математичне моделювання)», що відбувся на базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка 25-26 березня 2013 року. 

 

До участі у конкурсі галузевою конкурсною комісією на чолі з деканом економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, член-кор. НАН України, д.е.н., проф. В.Д. Базилевичем було запрошено: за напрямом «Статистика» – 16 студентів (15 наукових робіт) із 12-ти вищих навчальних закладів; за напрямом «Економіко-математичне моделювання» – 14 студентів (14 наукових робіт) із 10 вищих навчальних закладів.

 

Тематика наукових студентських робіт була присвячена актуальним проблемам кількісного оцінювання, аналізу, моделювання та прогнозування соціально-економічних процесів та явищ. 

 

За результатами ІІ туру конкурсу галузева конкурсна комісія визначила переможців конкурсу. За напрямом «Статистика» дипломом І ступеня нагороджено 2 учасники, дипломом ІІ ступеня – 3 учасники і дипломом ІІІ ступеня – 6 учасників. Студент нашого університету Перехрест Олександр отримав диплом ІІІ ступеня. 

 

Щиро вітаємо Перехреста Олександра та його наукового керівника к.е.н, доцента Зоряну Михайлівну Яремко, бажаємо натхнення і подальших творчих успіхів у науковій діяльності.