У ТНЕУ екологічна декада

Дата: 11-04-2013, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З метою формування у студентської молоді основ глобального екологічного мислення та екологічної культури, оволодіння знаннями раціонального природокористування, виховання готовності до активної екологічної та природоохоронної діяльності, почуття відповідальності за природу як національного багатства 11-20 квітня у ТНЕУ пройде екологічна декада.


Зокрема, 11-20 квітня студенти візьмуть волонтерську участь у посадці дерев на території Тернопільського лісництва. Дата посадки дерев буде визначена, в залежності від погодних умов. Декани факультетів будуть повідомлені додатково. У цей період будуть прибирати університетські території і студентські гуртожитки.
11 квітня о 15.00 год в актовій залі університету демонструватимуть науково-пізнавальний фільм «Як створила нас земля?».


Відділ гуманітарної освіти та виховання організовує фотоконкурс «У моєму серці квітне Україна». Роботи приймаються до 18 квітня. Виставку можна буде оглянути у фойє першого корпусу до 22 квітня.


20 квітня студенти ТНЕУ візьмуть участь у Всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою!», прибираючи парк «Загребелля».

 


Детальнішу інформацію про час та місце проведення заходів можна дізнатись у відділі гуманітарної освіти та виховання: т. 47-58-59, т.в. 11-118.