» » Художньо-документальна повість Лесі Орляк «Ти зробив усе, що зміг…»

Художньо-документальна повість Лесі Орляк «Ти зробив усе, що зміг…»

Дата: 14-02-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Українці – нескорена, сильна нація, яка об’єднано бореться за незалежність рідної землі.

Щоденно у запеклих боях і страшних стражданнях війна забирає життя вірних синів і дочок України. Пам’ять про них гуртує нас, дає нам силу і віру у прийдешню Перемогу. 

До виставкової зали Західноукраїнського національного університету працівники відділу творчої самореалізації та виховання запросили студентів, викладачів, аби вшанувати пам’ять воїна Олександра Орляка – захисника, добровольця, молодшого сержанта, командира гармати протитанкового батальйону окремої гірсько-піхотної 128-ої бригади, який загинув 6 лютого 2015 року у бою під Дебальцево,

Присутні слухали розповідь матері героя Лесі Орляк, яка презентувала художньо-документальну повість «Ти зробив усе, що зміг…». Матір присвятила повість пам’яті сина та усіх полеглих захисників України.    

Організатори зустрічі вручили пані Лесі Орляк подяку від адміністрації університету та квіти. Ілона Дядьо та Ірина Шегеда подарували щемні пісенні композиції, Дмитро Худик зачитав патріотичого вірша. Вражаючі емоції викликали відеоматеріали про героя-захисника Олександра Орляка. 

Щиро дякуємо пані Лесі та усім учасникам презентації за пам’ять, спогади, чітке переконання, що Україна переможе!