» » Політична гра «Вибори Президента України»

Політична гра «Вибори Президента України»

Дата: 14-02-2024, 15:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра політології та філософії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету анонсує успішне проведення профорієнтаційного заходу, який відбувся у залі електронних ресурсів ЗУНУ, й був організований для учнів тернопільських шкіл.

Особливістю події стала політична гра «Вибори Президента України», в якій активну участь взяли студенти спеціальності «Політологія». Ця інтерактивна сесія не тільки демонструвала реалії політичних процесів, але й залучала школярів до глибокого розуміння важливості громадянської активності та обізнаності.

 

Запитання від учнів були цікавими, що свідчить про їх бажання дізнатися більше про сферу публічної політики. Це стало прекрасним підтвердженням того, що молодь зацікавлена у вивченні політології та прагне зробити внесок у розвиток нашої країни.

 

Ми вдячні всім учасникам за зацікавленість, а також запрошуємо молодих людей розглянути можливість навчання за спеціальністю 052 Політологія у Західноукраїнському національному університеті. Вибір освітнього шляху у галузі публічної політики може стати першим кроком до вашої майбутньої професійної реалізації та побудови успішної кар'єри в незалежній Україні.

 

Долучайтеся до нашої спільноти майбутніх політологів, щоб разом формувати нове покоління лідерів та аналітиків, здатних змінювати світ на краще!


Усі фото за посиланням: https://fex.net/uk/s/d4lkmov