Дуальна освіта в дії!

Дата: 14-02-2024, 16:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах імплементації в освітній процес елементів дуальної освіти колектив кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу організовує низку зустрічей із фахівцями-практиками для студентів ОПП «Фінансовий менеджмент» та «Соціальне забезпечення» факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.

Нещодавно відбулася зустріч із головою правління КС «Калина» Олегом Луцишиним, під час якої у формі диспуту було обговорено актуальні питання функціонування кредитних спілок в Україні в умовах воєнного стану, діяльності небанківських фінансових установ на ринку фінансових послуг України за формування їхньої соціальної відповідальності.

Разом із працівниками КС «Калина» студенти мали можливість розрахувати суми виплачених відсотків за договорами залучення внесків щомісяця, в кінці дії договору, а також щорічно. Юнаки та дівчата під час заходу отримали практичні поради щодо збільшення фінансових ресурсів кредитних спілок, обслуговування внесків, формування резервів тощо.

Завдяки професіоналізму та харизмі Олега Орестовича зустріч пройшла у приємній та невимушеній атмосфері.

Безмежно вдячні за плідну співпрацю й практико-орієнтоване навчання!