» » Тренінг для студентів ОПП «Фінансовий менеджмент» і «Соціальне забезпечення» на базі ТДВ СК «Альфа-Гарант»

Тренінг для студентів ОПП «Фінансовий менеджмент» і «Соціальне забезпечення» на базі ТДВ СК «Альфа-Гарант»

Дата: 16-02-2024, 13:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У сучасних умовах якість професійної підготовки здобувачів вищої освіти залежить від практико-орієнтованого навчання, тому елементи дуальної освіти посилюють саме цю складову освітнього процесу. Відповідно, у межах проведення елементів дуальної освіти відбулася зустріч студентів із начальником управління №2 ТДВ СК «Альфа-Гарант» (м. Тернопіль) Юрієм Сідляром та заступником начальника Оксаною Ямчук.

Оксана Степанівна акцентувала на основних видах страхування, які здійснює компанія, наголосила, що станом на сьогодні ТДВ СК «Альфа-Гарант» реалізовує понад 50 страхових продуктів із обов'язкових та добровільних видів страхування, що є вагомим показником в контексті здійснення страхової діяльності. Надалі Оксана Степанівна перейшла безпосередньо до практичної сторони тренінгу, демонструючи договори із різних видів страхування та навчаючи заповнювати кожен із них. Студенти з особливим інтересом самостійно заповняли бланки договорів та жваво дискутували щодо полісу КАСКО.

Колектив кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу ФФО ЗУНУ вдячний колективу управління №2 ТДВ СК «Альфа-Гарант» (м. Тернопіль) за можливість здобувати практичні навички!