» » Бізнес-тренінг «Операційний менеджмент. Що всередині і як це працює?»

Бізнес-тренінг «Операційний менеджмент. Що всередині і як це працює?»

Дата: 23-02-2024, 11:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На фейсбук-сторінці кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету (https://www.facebook.com/dept.ier) 26 лютого о 14:00 год відбудеться бізнес-тренінг «Операційний менеджмент. Що всередині і як це працює?»

Під час онлайн-зустрічі говоритимемо про організаційний сендвіч: процеси, адміністрування (управління), люди; управлінський цикл – базова технологія управління; управління життєвим циклом процесів; управління життєвим циклом підлеглого; календар роботи керівника – хвилеріз хаосу.

Спікер – Ілля Новіков, керівник проєктів організаційного розвитку; консультант з питань управління і розвитку; експерт з 15 річним досвідом управління;  ментор. Пройшов шлях від спеціаліста до керівника компанії у консалтингу та проєктах з розвитку бізнесу, співпрацює з 6 регіональними центрами Дія.Бізнес.

Долучайтеся до спілкування й почуйте важливі меседжі про те, як розібратися та налагодити діяльність бізнесу, спростити своє управлінське життя через використання простих і зрозумілих інструментів.

Буде цікаво!