» » Відкрита лекція «Інноваційні методи навчання. AR, VR та близькі сучасні візуальні технології»

Відкрита лекція «Інноваційні методи навчання. AR, VR та близькі сучасні візуальні технології»

Дата: 27-02-2024, 10:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На базі факультету комп’ютерних інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету відбулася відкрита лекція «Інноваційні методи навчання. AR, VR та близькі сучасні візуальні технології».

Спікером заходу виступив випускник ЗУНУ і засновник групи компаній Magnetic One –  Руслан Савчишин.

Організатор – координатор по роботі з випускниками ЗУНУ Людмила Бабала.

Лекція була присвячена актуальним питанням використання сучасних візуальних технологій в освітньому процесі. Спікер поділився досвідом Magnetic One у впровадженні AR та VR-технологій в навчальні програми, а також розповів про перспективи розвитку цієї сфери.

Під час лекції були розглянуті питання, що таке AR, VR та інші сучасні візуальні технології; як AR/VR-технології можуть використовуватися в освіті; які переваги та недоліки використання AR, VR-технологій в навчанні; які перспективи розвитку AR, VR-технологій в освіті.

Учасники мали можливість дізнатися про новітні тренди в освітніх технологіях, отримати практичні поради щодо використання AR, VR-технологій в навчанні, поставити запитання спікеру та почути вичерпні відповіді.

Більше інформації про AR, VR-технології в освіті за посиланнями: https://elearningindustry.com/how-vr-and-ar-are-revolutionizing-elearning-for-learners-of-all-ages , https://www.thevrara.com/ .