» » Навчання в імерсивному мультифункціональному хабі

Навчання в імерсивному мультифункціональному хабі

Дата: 27-02-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Учасники та тренери гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С.І. Юрія ФФО ознайомилися із діяльністю першого в Україні імерсивного мультифункціонального хабу, який функціонує на базі Західноукраїнського національного університету.

Начальник відділу цифрової трансформації Назар Іваніцкий розповів, що імерсивний мультифункціональний хаб – це простір, де студенти, викладачі та працівники мають вільний доступ до інноваційних та цифрових технологій. Він створений з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України, за підтримки ПРООН в Україні та фінансування Уряду Японії, з координацією ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та за сприяння технічного партнера простору компанії Cisco Systems.

Студентів і викладачів особливо зацікавило навчання в імерсивному середовищі та можливості взаємодії із тривимірними моделями і симуляціями.  У межах роботи хабу можна організовувати онлайн-зустрічі, конференції, реалізовувати наукові проєкти, створювати інтерактивний простір для командної роботи.

Також присутні за допомогою сучасного програмного забезпечення пройшли тести, які визначають психологічний стан. Детальніше про це розповіла присутнім фахівець відділу цифрової трансформації Діана Крисак.