» » Зустріч ректора ЗУНУ із студентським активом

Зустріч ректора ЗУНУ із студентським активом

Дата: 28-02-2024, 17:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася чергова зустріч ректора Західноукраїнського національного університету Оксани Десятнюк зі студентським активом.

Спілкуючись із молоддю, Оксана Миронівна зосередила увагу на складових безпеки освітнього процесу, результатах навчання молоді у 1 семестрі, особливостях проживання у студентських гуртожитках, підтримці осіб з особливими освітніми потребами, міжнародній академічній мобільності: конкурсні відбори на семестрове навчання у закордонні зво, навчання у межах програми Еразмус+, короткострокові програми обміну.

Звертаючись до студактиву, Оксана Миронівна зазначила: «У нашому університеті реалізовується новий проєкт – створюється центр підтримки студентів, де кожен може отримати необхідну допомогу під час навчання. Найголовніше завдання адміністрації університету – це створити безпечне, якісне, безбар’єрне освітнє середовище для вас».

Також було обговорено дослідження, які спрямовані на розвиток студентської науки, участь молоді у національних та міжнародних конференціях, семінарах, форумах.

Зустріч була продуктивною– усі мали можливість висловити свої думки, обмінятися ідеями, почути відповіді на свої запитання!