GLOBAL MONEY WEEK 2024!

Дата: 13-03-2024, 16:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 GLOBAL MONEY WEEK – це щорічна глобальна ініціатива, яка включає світові та регіональні акції і заходи, мета яких – підвищити фінансову обізнаність громадян та, шляхом проведення веселих й інтерактивних заходів, розповісти дітям і молоді про всі аспекти безпечного поводження з грошима. Це тиждень, коли у більш ніж 130 країнах відбувається безліч просвітницьких заходів, лекторіїв, представлення проєктів, презентацій і змагань з фінансової освіти та грамотності. Офіційна тема цього року «Захистіть свої гроші, убезпечте свої майбутнє» фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального й інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.

З 2016 року студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету відзначають Всесвітній тиждень грошей. Наша ціль  – об’єднати освітні заклади Тернопільщини, надихнути дітей та молодь дізнатися більше  про те, як заробляти, вести бізнес і безпечно управляти грошима.

Запрошуємо активну, ініціативну, креативну молодь, а також усіх охочих долучитися до роботи GLOBAL MONEY WEEK 2024 у Західноукраїнському національному університеті.

На вас очікують пізнавальні лекції від запрошених гостей – фахівців у сфері фінансів, інтелектуальні фінансові ігри, просвітницький марафон, англо-український квест та  майстер-клас для студентів зво, коледжів та учнів шкіл міста Тернополя, цікаві диспути та Оксфордські дебати; навчально-пізнавальна екскурсія у музеї грошей ЗУНУ тощо.

Детальну інформацію про заходи, які плануються у межах   святкування GLOBAL MONEY WEEK в Західноукраїнського національному університеті, прикріплено у додатках.

Навчившись захищати свої гроші, ми убезпечимо своє майбутнє!