» » Курси підвищення кваліфікації для керівників та фахівців закладів охорони здоров’я за сертифікованою програмою «Інноваційні підходи в організації та управлінні охороною здоров’я»

Курси підвищення кваліфікації для керівників та фахівців закладів охорони здоров’я за сертифікованою програмою «Інноваційні підходи в організації та управлінні охороною здоров’я»

Дата: 13-03-2024, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На базі кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу  факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету  розпочалися курси підвищення кваліфікації для керівників та фахівців закладів охорони здоров’я за сертифікованою програмою «Інноваційні підходи в організації та управлінні охороною здоров’я».

До реалізації сертифікатної програми залучені фахівці-практики та професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ. Курси проходять у межах акредитованої освітньої програми «Менеджмент закладів охорони здоров’я» другого (магістерського) рівня, спеціальності 073 Менеджмент, галузі знань 07 Управління та адміністрування в обсязі 120 годин (4 кредити ЄКТС) на договірній основі. Вони проходитимуть у дистанційному форматі та триватимуть два тижні.

Бажання підвищити свою кваліфікацію виявили понад 40 учасників – представників закладів охорони здоров’я Хмельницької, Тернопільської та Закарпатської областей України.

У день відкриття курсів учасників сертифікатної програми привітали завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ, д.е.н., професор Михайло Шкільняк, проректор з науково-педагогічної роботи, к.е.н, доцент Віктор Островерхов, в.о. декана факультету економіки та управління ЗУНУ, к.е.н., доцент Андрій Коцур, гарант ОП «Менеджмент закладів охорони здоров’я», д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та публічного управління ЗУНУ Тетяна Желюк. Вони наголосили на надзвичайній актуальності та перевагах сертифікатної програми, зокрема підкреслили, що ці курси відповідають потребам безперервного професійного розвитку працівників закладів охорони здоров’я, є сучасною формою неформальної освіти та забезпечують 50 балів системи БПР; реалізуються через новітні форми проведення занять (мінілекції, ділові кейси, тренінги, дискусійні панелі), передбачають отримання сертифіката державного зразка.

Учасники курсів розпочали навчання за тематичними напрямами програми. Першу лекцію прочитав запрошений гість програми, фахівець-практик – заступник головного лікаря з організаційної роботи клінічної лікарні «Феофанія» Державного управління справами, д.мед.н., професор Андрій Котуза.

Бажаємо учасникам курсів підвищення кваліфікації отримати нові знання, вміння і цікавий досвід, що забезпечить подальше  професійне зростання!