» » Зустріч із керівником компанії «Business Evolution» Мирославом Волошиним

Зустріч із керівником компанії «Business Evolution» Мирославом Волошиним

Дата: 13-03-2024, 17:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою удосконалення підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Бізнес-аналітика та управління інноваційною діяльністю», забезпечення інформаційного обміну та зміцнення партнерських відносин представниками кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ відбулася зустріч із партнером-стейкхолдером програми - керівником компанії «Business Evolution» Мирославом Волошиним.

Спілкування відбулося у межах співробітництва та науково-практичного консультування між Західноукраїнським національним університетом і Товариством з обмеженою відповідальністю «Business Evolution».

«Business Evolution» – це IT-компанія, що спеціалізується на автоматизації бізнес-процесів і має багаторічний досвід впровадження та супроводження комплексних рішень ERP. Вона є офіційним партнером SAP рівня Gold, що свідчить про високу компетентність та надійність. Якість надання послуг підтверджено багатьма міжнародними і національними сертифікатами. Про успіх компанії на ринку свідчать її численні клієнти, серед яких багато великих відомих фірм.

Працівники компанії розробляють і впроваджують рішення, що базуються на кращих світових платформах для цифровізації бізнес-процесів, а також створюють мобільні застосунки й спеціалізоване програмне забезпечення. Це експерти, які застосовують передові методології управління проєктами, мають великий галузевий досвід і володіють технічною спеціалізацією для вирішення складних бізнес-кейсів, які допомагають своїм клієнтам впроваджувати сучасні інформаційні системи, закладаючи фундамент для якісної цифрової трансформації бізнесу. Серед інших тут працює чимало випускників кафедри – директор Мирослав Волошин.

Мирослав Володимирович переконаний, що для сучасної молоді існують чудові можливості для опанування професією і кар’єрного зростання: «Компанія «Business Evolution» надає можливості розвивати ваші навички та здобувати нові. Розвивайте свою кар’єру в тому напрямі, у якому цікаво саме вам. Ми надаємо підтримку у форматі стажування чи навчання під керівництвом наставника, шукаємо найкращих та найзавзятіших людей, яких захоплюють інноваційні технології та способи покращення бізнесу».

За дорученням завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Руслана Бруханського,  Мирослава Волошина залучено до обговорення оновлених проєктів освітньо-професійних програм кафедри: «Бізнес-аналітика та управління інноваційними системами» (ступінь вищої освіти «Магістр» за спеціальністю «Облік і оподаткування») та «Енергетичний аудит» (ступінь вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Учасники зустрічі також окреслили перспективи подальшої співпраці.