» » «Мистецтво – це та площа, на котрій вершиться об‘єднання всіх нас»

«Мистецтво – це та площа, на котрій вершиться об‘єднання всіх нас»

Дата: 9-11-2016, 10:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ! Від імені професорсько-викладацького колективу Тернопільського національного економічного університету щиро вітаю Вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.
                          
Найцінніший скарб дарувала Вам доля – радість наповнювати душі молодих людей Високим Мистецтвом. Ви своєю працею примножуєте духовну скарбницю нації, забезпечуючи достойне місце Тернопільського національного економічного університету в українському культурному просторі.
 
Щоденна копітка діяльність вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, високого професіоналізму. Ви заслужили велику шану від людей, даруючи їм не тільки свою майстерність, а й тепло душі.
 
Нехай доля віншує Вас земними щедротами та збереже міцне здоров‘я, дарує довголіття, удачу та наснагу в усіх починаннях.
 
Хай Ваше життя буде сповнене тільки приємними хвилинами, а у домівці панує атмосфера взаєморозуміння, поваги та добра.
 
І як казав Лесь Курбас:  «Мистецтво – це та площа, на котрій вершиться об‘єднання всіх нас». Тож нехай Талант об‘єднає молодість, досвід, щирість, а у стінах нашого університету гордо панує Духовність, Віра, Патріотизм.
 
 
З повагою
ректор Тернопільського
національного економічного
університету                                                                                        А.І. Крисоватий