» » У Києві відбулась XV ювілейна Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні-2012»

У Києві відбулась XV ювілейна Міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні-2012»

Дата: 22-02-2012, 11:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Протягом 15-17 лютого 2012 року у приміщенні Національного центру « Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) відбулась XV ювілейна Міжнародна виставка навчальних закладів « Сучасна освіта в Україні-2012» .

Організатори виставки – Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Київська торгово-промислова палата та виставкова фірма « КАРШЕ» .
15 лютого 2012 року розпочалось урочисте відкриття виставки. Численних учасників свята та організаторів привітав Голова Комітету Верховної ради України Максим Луцький. Надійшов вітальний лист від Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника. Поздоровлення пролунали від президента НАПН України Василя Кременя та президента Київської торгово-промислової палати Миколи Засульського та президента компанії Карше Анатолія Карпова.  
Приємно відзначити і те, що Тернопільський національний економічний університет було нагороджено дипломом « За високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України» .   Щиро радіємо цьому вагомому здобутку та пишаємося досягненнями студентства та професорсько-викладацького колективу ТНЕУ!