» » Святкування Дня юридичного факультету

Святкування Дня юридичного факультету

Дата: 13-10-2016, 15:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

8 жовтня у актовій залі ТНЕУ відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди святкування Дня юридичного факультету «NATUS VINCERE». На святі були присутні високоповажні гості – керівництво Тернопільського національного економічного університету,  Тернопільської обласної та міської рад, управління юстиції в Тернопільській області, тернопільського окружного адміністративного суду, апеляційного та міськрайонного суду, управління Національної  поліції в Тернопільській області, прокуратури, керівники юридичних компаній,  народні депутати, заслужені журналісти, спортсмени, підприємці, громадські діячі, професорсько-викладацький склад та студенти ТНЕУ.
З вітальним словом звернувся до викладачів, студентів, гостей свята ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії економічних наук України Андрій Ігорович Крисоватий. У подарунок від ректора іменинники отримали величезний святковий торт.
Організатори дійства досить оригінально і нестандартно підійшли до відзначення працівників та студентів факультету, чиї наукові здобутки, креативні ідеї, спортивні досягнення та справжні людські якості були  потужним імпульсом для розвитку і процвітання нашої Alma Mater впродовж року, відзначивши, що кожен докладав часточку своєї душі, розуму, праці до творення історії юридичного факультету. У кожної людини є свій шлях, але ні в кого він не починається одразу ж із перемог і великих здобутків. Усілякий рух по цьому шляху, усіляке досягнення починається з маленького невпевненого кроку, а зі стежок і зусиль окремих людей сплітаються дороги людства. «Вклад кожного формує результат» – звучало гасло зі сцени і найдостойніші були відзначені у номінаціях: «Гордість факультету», «Героїчна звитяга», «Покликання серця – викладач року», Натхнення факультету», «Подія року», «Інноваційний прорив факультету», «Успіх факультету», «Проект року», «Спортивний олімп», «Надійний партнер факультету», «Науковець факультету», «Молода генерація факультету», «Найкреативніша ідея року», «Дипломат року», «Берегині факультету».
Із болем і сумом присутні згадали справжніх непереможних героїв, які віддали своє життя за свободу, гідність, незалежність України та спокій кожного з нас. Тихою молитвою увесь зал вшанував невмирущу пам’ять про загиблих героїв. Щирі сльози в очах та щем у серці супроводжували реквієм «Пливе кача» у виконанні гурту «Тріода».
Неперевершені композиції звучали для глядачів також від Андрія Лучанка,  танцювального гурту «Танго», Каті Іванчук і Тані Івасенко.
На завершення концерту гостям співали неймовірні та проникливі Микола Блаженко й Борис Репка – заслужені артисти України. Могутність, сила та магія звучання, що прямували від серця виконавців до зворушених глядацьких сердець, випромінювали світло надії, будували Собор душевної краси, увійти до якого, занурившись у світ музики – це справжні хвилини спілкування з прекрасним. Вражений до глибини душі зал аплодував стоячи.
Також усі бажаючі мали нагоду відвідати нумізматичну виставку «Монета як засіб пропагування правових цінностей: від давнини до сучасності», яка була розгорнута в холі. На виставці демонструвався спектр монет античності, середньовіччя та сучасних, зокрема: ас Ольвії, римські сестерції та денарії і талери, що мають правовий сюжет.
 
Свято минуло і хочеться вірити, що кожен з учасників взяв у своє серце невеличку іскру тепла і любові, яке намагалися дарувати організатори дійства.
Сподіваємось, що таке святкування Дня юриста стане доброю традицією на славному юридичному факультеті ТНЕУ!
 «NATUS VINCERE»! До нових перемог!