» » СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА ВІДВІДАЛИ КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ «ROSHEN»

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» ННІМЕВ ІМ. Б. Д. ГАВРИЛИШИНА ВІДВІДАЛИ КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ «ROSHEN»

Дата: 17-10-2016, 14:45 | Автор:

Здавалося б середина жовтня, на вулиці погода - ну зовсім не придатна для того, аби кудись їхати, десь подорожувати, проте студенти спеціальності "Туризм" ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ вже вкотре довели, що для них не існує ніяких перешкод і найголовніше - це хороший настрій і бажання пізнавати щось нове! 
  Основною метою поїздки було на практиці познайомити студентів з інноваційними технологіями виробництва кондитерських виробів кондитерської фабрики «ROSHEN» в місті Вінниця, яку допоміг організувати колектив кафедри міжнародного бізнесу та туризму Тернопільського національного економічного університету. Знайомство з підприємством відрізнялась від звичайних тим, що студенти відвідали безпосередньо виробничий процес у декількох цехах, дізнались про технологічний процес та побачили інноваційні технології виробництва кондитерських виробів. Вкінці екскурсії на кожного учасника чекав приємний солодкий подарунок від кондитерської фабрики. 
  І хоч у подальшому погода не дуже сприяла продовженню відпочинку перлиною Поділля, проте студенти вирішили не зупинятися на досягнутому – екскурсія вдалася сама по собі і перше, що вони зробили – це відвідали Музей ретро-техніки «Автомотовелофоторадіо», де отримали море позитивних вражень та спогадів. В основі експозиції - приватна колекція раритетних автомобілів та іншої техніки вінницького колекціонера А. Стрембіцького. У музеї представлено понад 100 експонатів, зібраних за 35 років: автомобілі, мотоцикли, велосипеди, патефони, телевізори, фотоапарати, радіоприймачі і ін. В автомобільній колекції: армійський ГАЗ-67, рідкісний тривісний "Вілліс", ГАЗ-М-20 "Перемога", "Москвичі" та "Волги" різних років випуску і ін. Всі експонати діючі, багато які з них є символами радянської епохи. У вінницькому музеї ретро-автомобілів вітається близьке спілкування відвідувачів із технікою та іншими експонанами - можна посидіти за кермом будь-якого авто, приміряти військову форму різних країн, сфотографуватися в історичному образі, чим і скористались студенти. 
  Далі, студенти спеціальності "Туризм" мали можливість ознайомитись із життям та діяльністю видатного вченого І. М. Пирогова. Вони відвідали Музей-аптеку з інтер'єрами приймальні та операційної в його садибі "Вишня”, будинок, в якому жив М.І. Пирогов, а також усипальню, де покоїться забальзамоване тіло ученого. 
  Загалом поїздка в таке прекрасне місто, як Вінниця, вдалася і всі студенти спеціальності "Туризм" ННІМЕВ ІМ. Б. Д. Гаврилишина були дуже задоволені нею. Студенти вдячні к.е.н., ст. викладачу кафедри міжнародного бізнесу та туризму Ірині Олегівні Продан за сприяння в організації такої пізнавальної поїздки. Тому вони вирішили не зупинятися на своїх досягненнях і на наступний раз відвідати і познайомитися із ще цікавішими і захоплюючими містами не лише в Україні, але і закордоном. 
 
Автор: Тарадай Ольга,
староста групи Т-31
Фотозвіт: