» » Ніч на факультеті банківського бізнесу

Ніч на факультеті банківського бізнесу

Дата: 17-10-2016, 16:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З нагоди відзначення 50-річчя Тернопільського національного економічного університету колектив факультету банківського бізнесу в ніч з 11 на 12 жовтня 2016 року організував інтелектуальне шоу «Ніч на факультеті».
Розпочалось дійство посвятою першокурсників – «Квестом», адже саме для наймолодших студентів це незабутня подія, яка відкриває в їх житті абсолютно нову сторінку. Факультет Банківського Бізнесу – це велика дружня родина, яка об’єднала різних людей у єдине ціле. Декан факультету, Богдан Петрович Адамик привітав студентів, побажавши наполегливості, сумлінності, саморозвитку й самовдосконалення та незабутніх студентських років.
Ведучі свята у жартівливій формі розповіли про правила та закони студентського життя, заповіді хорошого та поганого студента, дали поради як краще підготуватися до сесії та розповіли про умови змагання. Спершу студенти шляхом жеребкування розділилися на команди та вибрали своїх капітанів, котрі продемонстрували себе вже у першому конкурсі. Квест включав вирішення логічних загадок та ребусів, конкурс «Крокодил» та інші різноманітні випробування. Закінчилась програма посвяти клятвою студентів підтримувати та продовжувати традиції факультету, не пропускати лекцій та перейнятися духом студентства. Адміністрація факультету нагородила учасників усіх команд солодкими подарунками.
Освітньо-розважальний проект «Ніч на факультеті» включав низку наступних заходів: інтелектуальне шоу «Що? Де? Коли?», розважальний конкурс-змагання «Хто зверху?», психологічну рольову гру з детективним сюжетом «Мафія» та чемпіонат з економічної гри «Монополія». Даний захід викликав надзвичайно позитивний сплеск емоцій в учасників, адже усі відчули командний дух та прагнення перемогти. Організаторами дійства виступив оргкомітет студентів за підтримки адміністрації факультету.
Подібні заходи дозволяють студентам весело, пізнавально та цікаво проводити дозвілля разом з улюбленим факультетом, а викладачам вкотре поринути у свої студентські роки.