» » Студенти ЮФ взяли участь у засіданні круглого столу

Студенти ЮФ взяли участь у засіданні круглого столу

Дата: 18-10-2016, 14:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 03.10.2016 №1/9-522 "Про проведення інформаційно-освітньої роботи щодо протидії торгівлі людьми” 18 жовтня 2016 року кафедра кримінального права та процесу юридичного факультету ТНЕУ на чолі з завідувачем, к.ю.н. доцентом Рогатинською Н. З. організували засідання круглого столу з даної тематики.
 
Участь у заході взяли декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук Банах С. В., керівник ГО "ІПЦ "Права людини”, кандидат юридичних наук, тренер НТМ ГО "Ла Страда-Україна” Гриньків О. О., старший оперуповноважений відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Павлик В. А. та студенти.
 
Під час засідання круглого столу було розглянуто основні проблемні поняття щодо торгівлі людьми, а також обговорено методи та засоби їхній протидії. Упродовж заходу і студенти і гості брали активну участь в обговоренні актуальних проблем щодо протидії торгівлі людьми, дискутували, дебатували, жваво обговорювали та висловлювали власне бачення на вирішення даної проблеми.