» » Ознайомлення з особливостями оподаткування та маркування підакцизних товарів на прикладі ПрАТ Galicia Distillery

Ознайомлення з особливостями оподаткування та маркування підакцизних товарів на прикладі ПрАТ Galicia Distillery

Дата: 24-10-2016, 14:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно викладачі кафедри податків та фіскальної політики Ткачик Федір Петрович, Васильчишин Олександра Богданівна, Дмитрів Володимир Ігорович разом з студентами 4 року навчання фахових спрямувань «Оподаткування» та «Фінанси в системі митних органів» відвідали місто Бучач. У рамках виробничо-пізнавальної екскурсії здійснено візит на коньячний завод Galicia Distillery, де викладачі та студенти змогли ознайомитися з процедурами і технологіями виробництва підакцизної продукції.
 
Наші студенти – майбутні фахівці у сфері фіскального адміністрування та митної справи – ознайомилися з особливостями маркування підакцизної продукції (замовлення та отримання акцизних марок, їх використання, утилізація невикористаних тощо), а також специфікою експорту підакцизних товарів коньячним заводом. Цікавим став візит у лабораторію заводу, де фахівці проводять експертизу продукції перед відпуском її у реалізацію. Багато корисної інформації про специфіку роботи ПрАТ Galicia Distillery розповів головний технолог – Юрій Андрійович.
 
Молодь дякує за організацію візиту на коньячний завод Galicia Distillery директору з виробництва – Рудоквас Валентині Миколаївні.
 
Викладачі та студенти кафедри податків та фіскальної політики із задоволенням прогулялися прекрасними місцями древнього міста Бучач, яке було засноване у 1260 році. Суттєве враження справили широкі стіни руїн Бучацького замку, оригінальність Миколаївської церкви, Василіянського монастиря, а також найголовніша атракція Бучача – Ратуша. Біля краєзнавчого музею тиха вуличка імені Йозефа Агнона – єврейського письменника, лауреата Нобелівської премії.
 
Щиро дякуємо організаторам і координаторам такого чудового пізнавального дійства за незабутнє та неймовірно прекрасне враження від візиту до Бучача!