» » Всесвітньо відомий фінансовий експерт Роберт Кійосакі вперше відвідав Україну

Всесвітньо відомий фінансовий експерт Роберт Кійосакі вперше відвідав Україну

Дата: 24-10-2016, 16:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 жовтня 2016 р. у столичному Палаці «Україна» відбувся, за твердженням організаторів, наймасштабніший у Центральній та Східній Європі бізнес-форум «ForumOneUkraine 2016», де вперше на одній сцені водночас зібралися сім найвідоміших бізнес-тренерів з усього світу.
 
Учасниками форуму були власники бізнесу, інвестори, підприємці, топ-менеджери, незалежні фінансові консультанти, викладачі та студенти вищих навчальних закладів України, серед яких і професор нашого університету, доктор економічних наук Кізима Тетяна Олексіївна.
 
Цьогоріч форум проходив під гаслом: «Новий час – нові можливості», а учасники мали змогу дізнатися, як в сучасних умовах можна скористатися безмежними можливостями, які відкриває перед нами «новий час», як вигідно і прагматично використовувати свої ресурси у нестабільному бізнес-середовищі, як зберегти у собі внутрішній стержень та мотивацію у найскладніших ситуаціях, як змінити та адаптувати мислення, щоб бачити ці нові можливості та перспективи.
 
У рамках форуму, який проходив у форматі інтенсивну, учасники мали змогу отримати цікаві меседжі від світових бізнес-лідерів: почесного радника членів парламенту Євросоюзу, володаря ступеня МВА у сфері управління фінансами,бізнес-тренера Маркаде Турка; успішного фінансиста з Уол-Стріт, в портфоліо якого десяток гучних імен світових корпорацій Едварда Дубінського (до речі, уродженця Києва); успішного бізнесмена та бізнес-тренера, автор бестселера «Шлях до фінансової незалежності» Бодо Шефера; фінансового аналітика та практика Сенді Джадейджа;дипломованого бухгалтера і фінансового консультанта з питань оподаткування Тома Уілрайта; і нарешті — гуру фінансового консалтингу, автора серії книг з основ фінансової грамотності та інвестування Роберта Кійосакі.
 
Наприкінці зустрічі бажаючі мали змогу поспілкуватися та отримати особистий автограф від Роберта Кійосакі.
 
Надзвичайно позитивна атмосфера заходу та цікаві і корисні меседжі спікерів створили неповторне свято для усіх учасників дійства.