Онлайн-тренінг «Студії публічної дипломатії»

 18 грудня 2020 року о 13.00 год – онлайн-зустріч із Владою Литовченко, кандидатом історичних наук, директоркою Вишгородського історико-культурного заповідника, членкинею Експертної ради з нематеріальної культурної спадщини при Міністерстві культури і інформаційної політики України, головою Комітету з присудження національної премії з нематеріальної культурної спадщини Міністерства культури і інформаційної політики України.



Зустріч з Любов’ю Абравітовою

 18 грудня 2020 року о 10.00 у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбудеться онлайн-тренінг на тему «Культурні виміри українсько-африканського співробітництва».



На соціально-гуманітарному факультеті продовжується суботній неформат «Без краваток»

18 грудня о 16.00 год в онлайн-форматі на соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ відбудеться суботній неформат «Без краваток». Запрошуємо   усіх охочих до духовної розмови з отцем Василем Божаківським - митрофорним протоієреєм, священником Церкви Різдва Христового.



Відбудуться Міжнародні наукові релігійні читання «Церква та соціальні комунікації в сучасному глобалізованому світі»

 18 грудня о 12.00 год із використанням онлайн-платформи Zoom  розпочинається цикл Міжнародних наукових релігійних читань «Церква та соціальні комунікації в сучасному глобалізованому світі» В контексті відкриття нової освітньої програми «Соціальна теологія» на соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ.



«Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

 

 Виклики сьогодення, зокрема COVID-19, спричинили зміни в організації міжнародної співпраці. У зв’язку з цим, реалізація міжнародного проєкту Західноукраїнського національного університету за керівництва ректора, доктора економічних наук, професора Андрія Крисоватого в межах програми Еразмус+ («Стратегічне партнерство») реалізовується онлайн – на платформі ZOOM.



Колектив кафедри фізичної реабілітації, громадського здоров’я і спорту ЗУНУ організовує онлайн-семінар

 21 грудня о 10:00 год відбудеться онлайн-семінар. Поговоримо про особливості професійної діяльності спортсмена та її роль у процесі соціалізації, сучасні практики організації та управління власною справою у спорті, тренування за системою TRX. Організатори – колектив кафедри фізичної реабілітації, громадського здоров’я і спорту. 



Кафедра банківського бізнесу запрошує до обговорення стратегічних напрямів роботи банків з кредитування малого і середнього бізнесу

 18 грудня 2020 року о 10:00 год. відбудеться круглий стіл на тему «Стратегічні напрями роботи банків на ринку кредитування малого і середнього бізнесу». Головні доповідачі заходу: доктор економічних наук, професор кафедри банківського бізнесу Жанна Довгань та кандидат економічних наук, доцент кафедри банківського бізнесу Ярослав Чайковський.  



Західноукраїнський гуманітарний хакатон!

 Соціально-гуманітарний факультет класичного університету Тернополя оголошує Західноукраїнський гуманітарний хакатон!



"Разом ближче до мети"

  12 грудня 2020 року о 18:00 відбудеться зустріч у рамках проєкту "Разом ближче до мети"



«В режимі хаосу: відверті розмови про головне»

 У четвер, 10 грудня 2020 року о 17.00 год відбудеться зустріч у рамках другого сезону проєкту «В режимі хаосу: відверті розмови про головне» з ініціативи Інституту креативних студій ЗУНУ.



На соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ відбудеться інформаційний дискурс «Права людей з обмеженими можливостями»

 У вирі суєти, щоденних клопотів, світового хаосу та зосередженні на особистому, ми іноді забуваємо про дуже важливе – про людей, які поруч, які завжди нас підтримуються попри гору таких самих, як у нас, суспільних проблем.



Creative Spark на соціально-гуманітарному факультеті

 Соціально-гуманітарний факультет продовжує цікаві зустрічі у форматі молодіжного порталу «ПРОсвіторія»!



Онлайн-зустріч на тему «Система БПД на захисті від домашнього насильства»

 11 грудня 2020 року о 16.00 відбудеться зустріч на тему «Система БПД на захисті від домашнього насильства».



Відбувся науково-практичний круглий стіл на тему «Трансформаційні процеси аудиту»

 4 грудня  2020 року об 11.00 год на платформі ZOOM  відбувся науково-практичний круглий стіл на тему «Трансформаційні  процеси  аудиту». Організатори -  кафедра фінансового контролю та аудиту факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.



Міжнародний просвітницький проєкт-маратон «Разом ближче до мети»

 Відбулася третя зустріч у рамках Міжнародного просвітницького проєкту-маратону «Разом ближче до мети» з представником української діаспори в Республіці Польща, доктором інженером економічних наук, війтом ґміни Громадка Болеславського повіту Нижнєсілезького воєводства Дарішем Павліщи.



Відбудеться черговий тренінг у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії»

4 грудня о 14:00 год у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбудеться онлайн-тренінг на тему «Стратегічне партнерство України і Туреччини». Спікером виступить Надзвичайний і Повноважний Посол України в Турецькій Республіці Андрій Сибіга.



Марафон вебінарів Ради молодих вчених

 3 грудня 2020 року о 17.45 год відбудеться зустріч у рамках марафону вебінарів від молодих вчених Західноукраїнського національного університету
Спікер – кандидат економічних наук, інтернет-маркетолог, голова Ради молодих вчених ЗУНУ Олег Легкий.



Відбудеться презентація книги «Карпатська Україна: історичні есе»

Центр стратегічної аналітики та міжнародних студій, кафедра теорії та історії держави і права юридичного факультету Західноукраїнського національного університету запрошують на презентацію книги відомого закарпатського ученого, письменника, доктора історичних наук, професора Ужгородського національного університету Романа Офіцинського «Карпатська Україна: історичні есе», яка відбудеться у вівторок, 8 грудня, о 14:30 год.



«Разом ближче до мети!»

 5 грудня 2020 року о 18.00 год відбудеться третя зустріч в рамках проєкту «Разом ближче до мети!»



«Мистецтво» – сьомий Національний круглий стіл у Полтаві

  

3 грудня о 12.00 год у Полтавському художньому музеї імені Миколи Ярошенка відбудеться сьомий Національний круглий стіл на тему «Мистецтво».



Відбудеться тренінг в рамках проєкту «Студії публічної дипломатії»

 1 грудня 2020 року о 14.00 год у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбудеться тренінг на тему "Культурно-дипломатичні проєкти Українси в Болгарії"



Стартує освітня онлайн-платформа «UPGRADE: ОНОВЛЕННЯ»

 Чи можна поєднати здібності з тенденціями розвитку ринку праці? Як побудувати успішну кар’єру? Як знайти роботу мрії? Для чого і як формувати особистий бренд? Що потрібно, щоб організувати проєктну діяльність? Як сформувати ефективну команду?

На ці та багато інших запитань ви отримаєте відповіді, ставши учасником освітньої онлайн-платформи «UPGRADE: ОНОВЛЕННЯ».



Зустріч із Юлією Євдокимовою

 3 грудня 2020 року у рамках проєкту «У режимі хаосу: відверті розмови про головне» відбудеться онлайн-зустріч.

Спікерка: Юлія Євдокимова, власниця простору розвитку особистості – “Together Hub”, бізнес-коуч, коуч підлітків, ведуча бізнес-ігор, викладач та супервізор школи практичного коучингу Equilibrium.



Запрошуємо на онлайн-зустріч

 27 листопада 2020 року о 17.00 год  у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» відбудеться онлайн-тренінг.

Спікери: Вітторіо Соротюк – голова Українсько-Бразильської Центральної Репрезентації

Жорже (Юрій) Рибка – почесний консул України у м. Сан-Паулу (Бразилія)

Маріано Чайковський  - почесний консул України у м. Курітіба (Бразилія)



Онлайн-зустріч із Зеником Кравчуком

 25 листопада 2020 року о 17.00 год у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» відбудеться онлайн-тренінг.

Спікер – дипломат, радник-посланник Посольства Бразилії в Україні (2007-2010рр.), Посол Бразилії в Республіці Гондурас (2011-2017рр.), Посол Бразилії в Гренада (2017-2019рр.) Зеник Петрович Кравчук.



Онлайн-зустріч із Павлом Клімкіним

 20 листопада о 9 год у рамках проєкту «Студії публічної дипломатії» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету відбудеться тренінг «Публічна дипломатія у зовнішній політиці України».



Проєкт «Разом ближче до мети»

 Кафедра податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету разом із партнерами з Тернопільської української гімназії ім. Івана Франка, ГО «Партнерство» та консалтинговою компанією «Універсальний бізнес ресурс» запрошує вас взяти участь у грандіозному проєкті «Разом ближче до мети»!



Україно-німецький проєкт "Hate Crime"

  18 листопада об 11 год відбудеться обговорення кримінально-правових досліджень на міжкафедральному круглому столі за участі кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності, кафедри міжнародного права та міграційної політики та кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. 



XVII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і молодих вчених

 19 листопада об 11 год відбудеться XVII Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і молодих вчених на тему: «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів». Кафедра податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету запрошує взяти участь в конференції, присвяченій 20-ій річниці з дня створення кафедри.



«У режимі хаосу: відверті розмови про головне» з Леонідом Бицюрою

 19 листопада о 17 год у рамках другого сезону проєкту «У режимі хаосу: відверті розмови про головне» відбудеться зустріч з українським економістом, юристом, громадським діячем, депутатом тернопільських міських та обласних рад, членом Союзу юристів України, членом Національної спілки журналістів України, головою асоціації кінокомісій України Леонідом Бицюрою.