» » Навчальний візит студентів групи МЕНМФ-31 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ на СЕ Борднетце Україна

Навчальний візит студентів групи МЕНМФ-31 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ на СЕ Борднетце Україна

Дата: 8-12-2016, 15:25 | Автор:

В листопаді 2016 р. студенти групи МЕНМФ-31 ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ разом з куратором, доцентом кафедри міжнародної економіки Рожко А.О. відвідали підприємство Sumimoto Electric Bordnetze Ukraine (с. Байківці, Тернопільська обл.). Працівник відділу персоналу ознайомила студентів із специфікою роботи підприємства, зокрема, детально пояснила процеси організації виробництва, збуту, участі в європейських логістичних мережах. Велику увагу було приділено питанню підбору кадрів та управління персоналу, а також міжнародній діяльності підприємства. 
  Сьогодні підприємство отримало масштабне замовлення на виробництво електричних вязок для автомобілів Audi A7, що стало причиною нарощування потужностей цього вітчизняного підприємства, створення додаткових робочих місць та глибшої інтеграції у міжнародні економічні відносини.
  Екскурсія загалом виявилась корисним доповнюючим елементом під час вивчення студентами дисципліни «Економіка підприємства». Окрім цього, студенти детальніше ознайомились із перспективами проходження практики та працевлаштування. Це стало додатковим мотивуючим фактором для студентів у здобутті ними фаху, а також оволодінні знаннями з німецької мови та навичками ділового спілкування.