» » День відкритих дверей в ТНЕУ та активності ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина!

День відкритих дверей в ТНЕУ та активності ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина!

Дата: 19-04-2016, 11:21 | Автор:

   17 квітня майбутніх абітурієнтів запросив на День відкритих дверей Тернопільський національний економічний університет. Професорсько-викладацький колектив і студентська спільнота Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина долучилися до цього заходу та радо вітали у своїх стінах майбутню студентську молодь. Відкриваючи двері, наш колектив запросив учнів заглянути вперед і побачити реальне студентське життя та уявити себе частиною сім’ї нашого ННІМЕВ.
     У рамках заходу відбулася зустріч із директором Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин Тарановим І.М. та завідувачами кафедр інституту із вступниками та їх батьками. Також всі мали можливість ознайомитися з умовами вступу та вимогами до навчання; оглянути матеріально-технічну базу та побутові умови; дізнатися чому можна тут навчитися та де отримати роботу після отримання диплома.
     На наших гостей чекали участь у бізнес грі «Створи свій бізнес»: продай ідею»; презентація кращих бізнес-ідей «Зароби свої перші гроші»; інтелектуальна економічна гра «Економіст-міжнародник»; лінгвістичний «Quiz». Усі вступники, що завітали до нас, отримали необхідну інформацію, гарний настрій, а найактивніші були нагороджені грамотами та отримали сертифікати та рекомендації на вступ до ТНЕУ.
 Фотозвіт: