» » Іванечко Юрій Мирославович – «Кращий бухгалтер України – 2016»!

Іванечко Юрій Мирославович – «Кращий бухгалтер України – 2016»!

Дата: 7-12-2016, 09:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Іванечко Юрій Мирославович, бухгалтер-експерт, к.е.н., старший викладач кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг ТНЕУ здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України – 2016».
                                                                                  
Конкурс проходив у три тури:
– 1-ий тур – тестування. Необхідно було обрати правильний варіант відповіді на короткі тестові запитання. За результатами 1-ого туру Юрій Мирославович отримав заохочувальний сертифікат «Головний бухгалтер-експерт у сфері оподаткування та економічної безпеки бізнесу». За словами самого переможця цей тур був найлегшим.
– 2-ий тур – тестування у формі ситуаційних задач. До другого туру допускалися виключно номінанти, які успішно склали тестування в 1-му турі. Завдання другого туру були складніші: потрібно було провести аналіз певних господарських ситуацій, здійснити технічні розрахунки, визначити  суми оподаткування, відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку тощо. Складність цього етапу полягала у тому, що ситуаційні задачі були не типові. Переможці 2-ого туру отримали сертифікати «Головний бухгалтер-консультант керівника та власника бізнесу з фінансових питань» і допускалися до участі в 3-ому турі;
– 3-ій тур – написання творчої роботи на тему: «Як бухгалтери можуть зберегти та примножити активи підприємств (установ), застосовуючи професійне судження при розробці облікової політикитакеруючисьпри цьому принципом– що не заборонено, то дозволено».
 
Варто зазначити, якщо у 1-ому турі було заявлено понад 500 учасників з усієї України, то до 3-ого туру Конкурсу було допущено менше 50 осіб.
 
До складу журі Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» входять представники Мінфіну, Всеукраїнського бухгалтерського клубу, головні редактори видань групи компаній «Баланс», переможці конкурсу попередніх років, а також партнери конкурсу, зокрема: Гапоненко Л., Канцуров О., Кузмінський Ю., Наумов С., Пиль Н., Позов А., Чечуліна О. та ін.
 
Виконавши поставлені завдання Юрій Мирославович отримав сертифікат «Кращий бухгалтер України «Головний бухгалтер-партнер керівника і держави» та грамоту Міністерства фінансів України.
 
Вручення сертифікатів відбулося у конференц-залі Міністерства фінансів України 30 листопада2016 року за участю Директора Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку – начальника Управління методології бухгалтерського обліку Гапоненко Л.В. та Першого заступника Керівника Головного департаменту з питань економічної політики – керівника департаменту реального сектору економіки Адміністрації Президента України Канцурова О.О.
 
Вітаємо нашого колегу зі здобуттям звання «Кращий бухгалтер України – 2016»!