» » Представник програми APOLLO прибуває в ТНЕУ

Представник програми APOLLO прибуває в ТНЕУ

Дата: 1-03-2017, 11:03 | Автор:

В рамках реалізації договору про співробітництво між Тернопільським національним економічним університетом та Асоціацією співробітництва в галузі екології, сільського господарства та розвитку села в Східній Європі (APOLLO) з 3 березня 2017 року перебуватиме в Тернополі Еллен Де Віссер, лектор програми АPOLLO. 
  APOLLO – це некомерційна організація, яка не робить прибутку на практикантах, а всю роботу виконує за згодою і за рахунок фінансової підтримки Міністерства сільського господарства Бранденбурга. Програма практики APOLLO в Німеччині пропонує студентам унікальний шанс поїхати за кордон, щоб отримати власне уявлення про західноєвропейський спосіб життя й методи роботи. Адже сукупність конкретних знань, а також професійних навичок є однією із переваг для студентів на вітчизняному ринку праці.
Для переможців конкурсного відбору на стажування у Німеччині та усіх бажаючих у ТНЕУ лектор-волонтер проведе інтенсивний курс із вивчення німецької мови. Заняття з німецької мови розпочнуться 6 березня 2017 року, час та місце проведення занять будуть повідомлені додатково.
  Під час перебування Еллен Де Віссер окрім проведення занять з німецької мови,також передбачено зустрічі із керівництвом університету, ознайомлення з традиціями нашого краю, обмін навчальним досвідом.
Сподіваємося, що така співпраця буде корисною та цікавою партнерам угоди.
  Запрошуємо всіх бажаючих !!!
Детальнішу інформацію можна отримати у керівника сектору міжнародної мобільності ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Сохацької Т. В. (вул.Львівська 11, 1 корп.ТНЕУ, каб. 1207, внутрішній номер 11173) моб. тел. 067 998 64 84; e-mail: ims@wunu.edu.ua