» » ЄС – вибір молодого покоління України

ЄС – вибір молодого покоління України

Дата: 1-03-2017, 16:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Чи створить Європа нові робочі місця для молоді у Тернополі? Як розвинути власну справу? Які професії будуть актуальними у Тернополі через 3 роки? Ці та інші питання обговорювали сьогодні учасники та гості дискусійного клубу «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?».
                                               
Першого березня на базі Тернопільського національного економічного університету в Центрі європейських та міжнародних студій у рамках реалізації проекту «ЄС: вибір молодого покоління України» відбувся дискусійний клуб «Чи створить ЄС робочі місця для молоді?», який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України.
 
Учасниками дискусії стали запрошені гості, а саме: Ігор Вонс, заступник голови ТОДА, в минулому власник ПП «Колумбус»; Ірина Струтинська, кандидат економічних наук, доцент кафедри комп’ютерних наук ТНТУ ім. І. Пулюя; Ірина Яремчук, директор ТОМЦП, голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації ГО «АТОМ» та Володимир Гевко, голова Ради підприємців при ТОДА, директор навчально-консалтингової компанії «Профі – центр».  
 
До дискусії активно долучилися студенти нашого університету.

До слова, «ЄС: вибір молодого покоління України» – це щорічний молодіжний проект Представництва ЄС, покликаний збагатити знання про ЄС та посилити співпрацю молоді в поширенні європейського досвіду та цінностей.