» » Анатолій Гриценко прочитав лекцію для студентів ТНЕУ

Анатолій Гриценко прочитав лекцію для студентів ТНЕУ

Дата: 2-03-2017, 14:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого березня до Тернопільського національного економічного університету з робочим візитом завітав український політик, кандидат технічних наук Анатолій Степанович Гриценко.
 
Гість зустрівся з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором А. І. Крисоватим. Андрій Ігорович ознайомив Анатолія Степановича з матеріально-технічною базою вищого навчального закладу, 50-річною історією університету, розповів про досягнення професорсько-викладацького колективу ТНЕУ й ініціативи студентської спільноти.
 
У студентської спільноти ТНЕУ була унікальна можливість відвідати лекцію Анатолія Степановича на тему: «Загрози економічної безпеки України та шляхи її локалізації». Під час лекції були розглянуті питання конкуренції на ринку праці, олігархії, лектор виокремив загрози економічної безпеки держави. Цікавою була дискусія стосовно питання: Чи важко побороти корупцію? Молодь ставила багато запитань, на які отримувала вичерпні відповіді.
 
Ще однією цікавинкою стала розповідь Анатолія Степановича про свої діяльність на посаді Міністра оборони України. Також під час зустрічі обговорювалися особливості робота теперішнього уряду, захист права власності та шляхи виходу з кризи, прикладом чого виступили такі країни, як Грузія, Сінгапур та США.
 
Поспілкуватися з гостем мала можливість і команда університетського телебачення TNEU-TV.  Анатолій Степанович розповів про найкращий період у житті – студентські роки, поділився враженнями від спілкування з студентською аудиторією нашого вищого навчального закладу, а також висловив свої міркування стосовно сучасного стану розвитку освіти в Україні.
 
Дякуємо Анатолію Степановичу Гриценко за цікаву лекцію, ґрунтовний діалог та візит до Тернопільського національного економічного університету.