» » Запрошуємо до комплектування бібліотечних фондів

Запрошуємо до комплектування бібліотечних фондів

Дата: 2-03-2017, 13:30 | Автор: Бібліотека ім. Л. Каніщенка ТНЕУ

 Колектив Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ повідомляє, що кожен має унікальну та реальну можливість уже сьогодні взяти дієву участь у процесі комплектування бібліотечних фондів із використанням Internet-технологій.
                              
Викладачі кафедр, доценти та професори можуть вплинути на обсяг та асортимент навчально-методичної чи наукової літератури, що необхідна для повноцінної і якісної підготовки молодших спеціалістів, бакалаврів та магістрів усіх спеціальностей та освітніх програм.
 
Замовлення на навчально-методичну та наукову літературу можна подавати упродовж навчального року з урахуванням реальних потреб навчального процесу. При оформленні замовлень Ви маєте можливість скористатися як власними інформаційними джерелами, так і електронними каталогами провідних книготоргових фірм та підписних агенцій, представлених на нашому сайті http://library.wunu.edu.ua у розділі «Сервіси» → «Замовлення літератури».
     
 Для оформлення замовлень на літературу необхідно:
– електронну версію замовлення надіслати на адресу komplektuv@ukr.net;
– паперову версію замовлення, за підписом декана, завідувача кафедри чи керівника підрозділу, передати у відділ комплектування бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ (Бережанська, 4).