«Школа волонтерів» у ТНЕУ

Дата: 3-03-2017, 11:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 24-25 лютого 2017 року з ініціативи колективу кафедри економічної теорії відбувся тренінг у рамках соціального проекту «Школа волонтерів», який реалізується Всеукраїнською організацією «Поруч». У проекті взяли участь викладачі ТНЕУ, учні 11-х класів з різних загальноосвітніх шкіл Тернопільської області, студенти та зацікавлені особи.
                 
Мета заходу полягала у розширенні соціальної мережі активістів, здатних розвивати ефективний діалог між громадою та представниками влади під час реалізації соціальних проектів. Учасники тренінгу дізналися про історію волонтерського руху, правовий статус волонтерів, діяльність громадських організацій. Учасники заходу долучилися до лекцій-презентацій, міні-лекцій, різного роду ділових, симуляційних ігор, ігор-квестів, а також активізаційних вправ, спрямованих на підвищення рівня мотивації до добровольчої діяльності та соціальної відповідальності.
 
Особливу подяку висловлюємо виконавчому директору ВГО «Поруч» к.е.н., доценту КНЕУ ім. В. Гетьмана Марії Петрівні Тищенко та тренерам Яні Брик і Оксані Мельник, які організаційно та методично забезпечили проведення заходу.