» » Вітаємо студентів факультету економіки та управління!

Вітаємо студентів факультету економіки та управління!

Дата: 13-03-2017, 12:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 10 березня 2017 року відбулося урочисте вручення дипломів магістра студентам факультету економіки та управління денної та заочної форми навчання за спеціальностями: «Економіка та управління підприємством», «Управління персоналом та економіка праці», «Адміністративний менеджмент» та «Управління інвестиційно-інноваційною діяльністю».
 
Під час церемонії в залі пролунало безліч щирих побажань та настанов. З вітальним словом виступили ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Крисоватий А.І., декан ФЕУ Островерхов В.М. Урочистості та піднесеного настрою святу додали музичні композиції у виконанні творчих колективів відділу гуманітарної освіти та виховання.
 
Позаду залишилися всі іспити і заліки… Сподіваємося, що випускники будуть з вдячністю згадувати своїх викладачів, які, як справжні батьки, іноді сварили, іноді примушували вивчати матеріал, але отримували велике задоволення від Ваших знань і умінь. Наукові, культурні та спортивні здобутки молоді примножили славу факультету і університету. Колектив ФЕУ випустив не лише відмінних спеціалістів, які знайдуть своє місце у житті, а й порядних, хороших, добрих людей.
 
Бажаємо Вам, дорогі випускники, здійснення мрій і сподівань! Щоб Ваша робота Вам подобалася, приносила користь нашій державі та примножала Ваш добробут! Будьте завжди відкритими до нових знань! Завжди пам’ятайте своїх університетських друзів, підтримуйте і допомагайте один одному та з гордістю носіть звання випускника факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету!