» » Формування інтересу до знань разом з «Оeconomus»

Формування інтересу до знань разом з «Оeconomus»

Дата: 24-03-2017, 09:57 | Автор:

  Знову «Міжнародний дитячий університет «Оeconomus» зібрав своїх слухачів на чергову сесію. Своєю наполегливою працею викладачі нашого університету під час занять сприяють зацікавленню дітей економічною, соціальною та психологічною проблематикою, створюються умови для стимулювання до висловлювань без побоювань помилитися. Кожен викладач формує прагнення слухачів знаходити свій спосіб роботи, виявляти ініціативу, самостійність у самовираженні. 
  В сучасних українських школах, де ведеться викладання економічних наук, не завжди є можливість забезпечити навчальний процес кваліфікованими вчителями з ґрунтовними знаннями з економіки. На превеликий жаль вивчення таких дисциплін базується на зубрінні матеріалу та на вивченні базових понять з дисциплін. Такі чинники сприяють тому, що учні не знають як і де застосовувати свої знання, не можуть проаналізувати вивчений матеріал, а зрештою і втрачають інтерес до економічних дисциплін. В ході занять в «Міжнародному дитячому університеті «Оeconomus» практикується подача матеріалу в цікавій формі: інтерв’ю, ігри, бесіди, презентації, віртуальні екскурсії, змагання, вікторини та інше. До прикладу, під час останньої сесії, на факультеті туризму слухачі у формі гри подорожували Україною та ділилися своїми дитячими враженнями про місця, де вони вже побували. Основні мотиватори міжнародного бізнесу розглядали слухачі факультету міжнародного бізнесу. Командна гра, присвячена вивченню питання міжнародної торгівлі України, проводилася для слухачів факультету міжнародної економіки. Цікава дискусія велася і на факультеті міжнародного менеджменту та маркетингу, адже торкнулися популярної теми:«Інтернет маркетинг».
   На сьогоднішній день, ми переконалися в тому, що лише зацікавленість, викликана викладачем на занятті, за певних умов може перерости в стійкий інтерес до знань. 

Фотозвіт: