» » «Рожева пантера» пройшла у другий тур телеконкурсу «Крок до зірок»

«Рожева пантера» пройшла у другий тур телеконкурсу «Крок до зірок»

Дата: 21-03-2012, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» (ТНЕУ) 13 березня з великим успіхом виступив на Всеукраїнському дитячому телевізійному вокально-хореографічному конкурсі «Крок до зірок», зйомки якого відбулися на Першому Національному телеканалі України.

Поважне журі у складі знаних хореографів — народного артиста України Григорія Чапкіса, народної артистки України, завідувача кафедри сучасної класичної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв Аніко Рехвіашвілі, декана факультету режисури та хореографії КНУКіМ  Лариси Цвєткової та фіналіста телепроектів «Танцюють всі» і «Майдан’s» Олександра Лєщенка досить високо оцінило виступ тернопільського колективу. Всі судді без винятку дали юним танцюристам по 10 балів за танцювальну композиції «Королівство павутини». 

—У нашій віковій категорії було 8 колективів, — каже художній керівник студії сучасної хореографії «Т. А.Н. Г.о» Любов Гриневич-Борисяк. — З них лише ми набрали максимальну суму балів — 50. Успіх став приємною несподіванкою як для мене, так і для дітей.  Дуже позитивними були для нас відгуки компетентного журі, яке оцінювало і виконавську майстерність учасників, і постановку, і музику, і костюми. Наш виступ до сліз зворушив Аніко Рехвіашвілі. Дітей здивувала така реакція досвідченого хореографа.

Побажання журі були єдині в тому, щоб наступні виступи «Рожевої пантери» були не слабшими. Тому колектив з натхненням почав працювати над новим номером.

Телеверсію конкурсу «Крок до зірок» можна буде побачити через місяць на Першому Національному телеканалі.