» » Восьмий з'їзд Української асоціації розвитку менеджменту та бізнес-освіти

Восьмий з'їзд Української асоціації розвитку менеджменту та бізнес-освіти

Дата: 3-04-2017, 14:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 31 березня 2017 року на запрошення Української асоціації розвитку менеджменту та бізнес-освіти доцент кафедри менеджменту та публічного управління Овсянюк-Бердадіна Олександра Федорівна взяла участь у роботі Восьмого з'їзду асоціації, який об'єднав делегатів із провідних вищих навчальних закладів України, які здійснюють підготовку фахівців за спеціальністю «Менеджмент організацій та адміністрування».
 
Тернопільський національний економічний університет є членом Української асоціації розвитку менеджменту та бізнес-освіти з 2002 року та за період співпраці взяв активну участь у роботі зимових шкіл для професорсько-викладацького колективу, студентських конкурсах для розробки проектів для вітчизняних бізнесових структур, круглих столах, тренінгах, конференціях.
 
Перед учасниками виступив директор Департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Шаров О.І., який розповів про основні вектори оновлення змісту освіти та автономії вищих навчальних закладів України. Про можливості співробітництва кафедр управлінського спрямування та територіальних громад перед делегатами виступив регіональний директор програм місцевого економічного розвитку Міккі Мюллей. Делегати конференції обговорили питання щодо впровадження Національної рамки кваліфікацій та потребу створення регіональних кластерів з метою консолідації зусиль вищих навчальних закладів та підприємницьких структур.