» » Слухачі курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку» отримали сертифікати

Слухачі курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку» отримали сертифікати

Дата: 6-04-2017, 10:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня в Тернопільському національному економічному університеті відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів про проходження курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку». Курси організовані з ініціативи декана та адміністрації факультет обліку і аудиту ТНЕУ та за підтримки ректора А.І. Крисоватого.
 
У сучасних умовах стрімкого розвитку інформаційних технологій, активного впровадження інновацій у повсякденне життя значної ваги набуває оволодіння новими знаннями та навиками, методами роботи і програмним забезпеченням. Тому слухачі курсів успішно поповнили свою скарбничку знань новими уміннями бухгалтерської програми «1С: Бухгалтерія».
 
З вітальним словом до випускників курсу звернулася декан факультету обліку та аудиту Валентина Миколаївна Панасюк: «Запорукою успіху кожної справи є злагоджена робота високопрофесійної команди. Приємно, що усі освітні ініціативи професорсько-викладацького колективу Тернопільського національного економічного університету завжди знаходять підтримку у надійних партнерів, добрих колег та друзів».
 
На урочисту церемонію вручення сертифікатів завітали поважні гості: представник Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України Світлана Петрівна Цюрик, яка нагородила найкращих слухачів за результатами тестів, та представник газети «Все про бухгалтерський облік» Тамара Борисівна Горбунова, яка вручила кожному випускнику газету, в якій зібрала новини бухгалтерського обліку. 
 
Сертифікати про проходження курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку» отримали 38 студентів.
 
Вітаємо всіх учасників курсів «Автоматизація облікових процесів та використання інформаційних технологій в обліку» з успішним завершенням навчання. Бажаємо Вам нових досягнень і перемог у професійній сфері!