«Гроші і банки у нашому житті»

Дата: 7-04-2017, 14:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого квітня 2017 року відбулося виїзне засідання наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку «Банківські менеджери» у Великоглибочецькій ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ярослава Стецька. Зокрема, організовано тренінг «Гроші і банки у нашому житті» для учнів одинадцятих та десятих класів у рамках проекту «Global Money Week» та профорієнтаційної роботи кафедри та факультету банківського бізнесу.
 
Участь у тренінгу взяли викладачі кафедри банківського менеджменту та обліку: завідувач кафедри, д. е. н., проф.  Луців Б. Л., к. е. н., доц. Андрушків Т. І., к. е. н., ст. викладач Тимків А. О.
 
Всебічне сприяння у проведенні заходу та організаційну підтримку надало керівництво навчального закладу: директор Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Ярослава Стецька, Тищук Н. Р., заступник директора з навчально-виховної роботи Комарницька О. М., класний керівник одинадцятого класу Федюк Г. Б.
Під час тренінгу учні детальніше ознайомилися з проблемою діяльності сучасних банків, навчилися розрізняти справжні та  фальшиві гроші, а також, дізналися як не потрапити у пастку фінансових аферистів.
 
На завершення відбулося анонімне анкетування учнів, за результатами якого виявлено велике зацікавлення учнівського активу проблемою грошей та діяльності сучасних банків.