» » Будь-яка робота в радість коли поруч добрі друзі та колеги!

Будь-яка робота в радість коли поруч добрі друзі та колеги!

Дата: 8-04-2017, 14:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 В останній тиждень перед Великоднем кожна родина поринає у побутові клопоти аби як належить підготувати свою домівку до свята Воскресіння Христового. Гамір, щирий сміх та дружні розмови лунали у студмістечку Тернопільського національного економічного університету 8 квітня 2017 року, адже університетська спільнота зібралася для того, щоб облагородити територію вищого навчального закладу напередодні Великодніх свят.
 
Ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий перед початком роботи звернувся до колег: «Тернопільський національний економічний університет давно став другим домом для усіх, хто поєднав свою професійну дорогу з ним. Кожен із нас вболіває за престиж вищого навчального закладу, його високі позиції у рейтингах,професійність його працівників і якісний рівень знань студентів. Однак, мені дуже приємно, що разом з цим ми переймаємося чистотою і затишком нашої університетської домівки. Відрадно, що сьогодні ми зібралися аби спільно попрацювати й за доброю українською традицією належним чином підготувати наше університетське містечко до Великодня».
 
Адміністрація ТНЕУ, декани факультетів, директори інститутів, професорсько-викладацький колектив, студентська спільнота у дружній атмосфері висаджували кущі троянд, грабали траву, підмітали, збирали сміття, відкидали каміння, прибирали біля гуртожитків і навчальних корпусів, а також у парковій зоні біля корпусу №11… Приємно, що до спільної роботи долучилися і студенти-іноземці.
 
Дякуємо усім, хто долучився до суботньої праці у ТНЕУ, не пошкодувавши сили і вільного часу у вихідний день! Впевнені, що наші спільні зусилля  стали ще однією доброю справою напередодні Великодня.