» » Викладачі і студенти юридичного факультету стали учасниками тренінгу «Публічні виступи»

Викладачі і студенти юридичного факультету стали учасниками тренінгу «Публічні виступи»

Дата: 10-04-2017, 14:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого квітня 2017 року студенти та викладачі юридичного факультету дізнавалися про секрети успішних публічних комунікацій. Захід відбувся з ініціативи Центру громадського контролю «Дій!» у рамках роботи Школи професійного розвитку юридичного факультету ТНЕУ «АКМЕ». Тренер – громадський діяч, регіональний координатор Реанімаційного Пакету Реформ, один із кращих майстрів ораторського мистецтва – Іван Омелян.
                                                  
Під час заходу Іван у цікавій та доступній формі ознайомив присутніх із специфікою публічних комунікацій, розповів, як правильно готуватися до зустрічей із великими аудиторіями та як втримати увагу слухачів. Окрім цього, присутні дізналися про основні причини страху перед публічними виступами та як з ними боротися.
 
Враження від тренінгу надзвичайно приємні, викладачі та студенти були активними, ставили багато запитань та здобули для себе безліч необхідних у майбутньому навичок ораторської майстерності.
 
«Мені надзвичайно сподобався тренінг, було корисно почути поради про те, як подолати свій страх виступати перед великою аудиторією та позбутися комплексів. Сподобалися цікаві вправи на дихання та гімнастику обличчя. Я дуже задоволена тим, що відвідала цей захід. Впевнена, що здобуті знання знадобляться мені у майбутньому» (Івасюк Вікторія, студентка групи ПС-21).
 
«Під час тренінгу я дізналася багато нового та цікавого, а саме, як подолати свій страх щодо виступу перед публікою, як зацікавити слухачів, як втримати увагу аудиторії. Також ознайомилася із специфікою постановки запитань та відповідей на них. Було дуже весело та цікаво. Сподіваюся, що зможу відвідати такі тренінги ще не один раз» (Головчук Лілія, студентка групи ПС-21).
 
«Дуже рада, що побувала на тренінгу Івана Омеляна. Це людина, яка мотивує і надихає встати з місця і почати робити щось корисне. Завдяки цьому тренінгу я дізналася, як побороти свої комплекси і виступати перед публікою так, щоб мене слухали із великим задоволенням» (Цибульська Тетяна, студентка групи ПС-21).