» » Відкриття оновленого поверху факультету фінансів!

Відкриття оновленого поверху факультету фінансів!

Дата: 11-04-2017, 12:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого квітня 2017 року, в день Благовіщення Пресвятої Богородиці, фінансисти отримали довгоочікувану приємну звістку – ремонтні роботи на факультеті фінансів завершилися і він знову готовий зустрічати своїх друзів. Для  багатьох факультет фінансів – це, безперечно, дещо більше, аніж місце навчання чи роботи, це перш за все взаємна допомога, перевірене плече друга чи колеги, тісні, майже родинні, стосунки, в яких кожен є неповторним та особливим.
 
45 років факультет фінансів – невід’ємна складова Тернопільського національного економічного університету, його надійна опора. 45 років він наполегливо та завзято підтримує славні традиції рідної Альма-матер, готуючи провідних науковців та фахівців за спеціальністю «Фінанси, банківська справа і страхування». Тому його старання не залишилися непоміченими. Повністю оновлений інтер’єр, а також нова світла лаунж-зона, де поєднуються прекрасні умови для комфортного відпочинку та приємного спілкування  стали справжньою окрасою центрального корпусу ТНЕУ.
 
«Ми з нетерпінням чекали на завершення ремонтних робіт. Але результат перевершив всі наші сподівання. Особливо сподобалась створена зона відпочинку, в якій можна не лише поспілкуватися з друзями, а й підзарядити свій мобільний телефон, що, до речі, дуже зручно», – ділиться своїми враженнями першокурсник факультету фінансів Роман Салюк.
 
Розпочалася церемонія відкриття із благословення на плідну роботу та нові наукові здобутки Всечеснішого отця Василія, який підкреслив, що зміни в нашому житті – це завжди добре, адже вони стимулюють до постійного розвитку та самовдосконалення. А коли змінюєшся ти – змінюється цілий світ.
У своєму вітальному слові ректор ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий  відзначив професійну роботу підрядників та всього адміністративного корпусу університету, котрий допоміг втілити такий масштабний проект у реальність.
«Вірю, що ви цінуватимете та зумієте зберегти ту працю і сили, які були вкладені в проведення цих ремонтних робіт. А найкращою подякою для нас будуть ваші відмінні модулі, призові місця на олімпіадах, захисти наукових робіт, які б прославляли наш університет не лише на всеукраїнському, а й на міжнародному рівні»,– сказав Андрій Ігорович.
 
Продовжилася церемонія відкриття урочистим засіданням Вченої ради факультету, під час якої ректору ТНЕУ вручили іменну відзнаку факультету фінансів.
 
Голова студентського самоврядування факультету Ольга Мороз відзначила, що університет важко уявити без його рушійної сили, а саме студентської молоді. Приємно, що  наш ректор  дбає не лише про першокласну освіту своїх студентів, а й про якісні умови їхнього навчання.
 
Своє музичне вітання для усіх присутніх підготував обдарований і талановитий першокурсник факультету фінансів – Владислав Литвинець, який виконав глибоку та ліричну композицію «Молитва за Україну».
 
Завершилося відкриття спільним фото на згадку.
 
За  повністю оновлений інтер’єр 4 поверху адміністрація та студентська спільнота факультету фінансів висловлює вдячність всьому адміністративному корпусу та найкращому другу студентів, випускнику факультету, ідейному наставнику, д.е.н., проф., ректору   ТНЕУ  Крисоватому А.І., головному підряднику Кульбі В.І., проректору з питань соціально-економічного розвитку ТНЕУ Булавинцю В.Я., начальнику відділу інформації та зв’язків з громадськістю Васильків О.В., коменданту першого корпусу Сагайдак Є.П., допоміжному персоналу, а також   усім, хто добрим словом, порадою, ділом долучився до ремонтних робіт.