» » Засідання студентського наукового гуртка «Цивіліст» юридичного факультету

Засідання студентського наукового гуртка «Цивіліст» юридичного факультету

Дата: 13-04-2017, 12:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого квітня 2017 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Цивіліст», що функціонує на кафедрі цивільного права і процесу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.
 
Студенти-гуртківці заслухали та жваво обговорили доповідь на тему: «Правове регулювання ТОВ в Україні», яку підготував студент групи ПР-32 Багрій Юрій. Студентка групи ПР-31 Созанська Тетяна підготувала цікаву та актуальну доповідь на тему: «PRODUCT PLACEMENT як вияв недобросовісної прихованої реклами: проблеми правової кваліфікації». Актуальну проблему в рамках земельного права розкрила студентка групи ПР-32 Лозинська Катерина, яка провела дослідження на тему: «Проблеми оформлення та оренди земельного паю». Староста наукового гуртка, студентка групи ПР-32 виклала свої погляди на досить дискусійну тему: «Співвідношення  права на життя ненародженої дитини та права на аборт матері», що набула актуальності в Україні після внесення на розгляд Верховної Ради законопроекту про заборону абортів.
 
Завдяки діяльності студентського наукового гуртка, під керівництвом к.е.н., доцента кафедри цивільного права і процесу Зигрій О.В., студенти мають можливість поглибити свої знання, дослідити та обговорити проблемні аспекти цивільного права та процесу, сімейного, житлового, трудового, екологічного, земельного та аграрного права.
 
Наступне засідання наукового гуртка планується провести 11 травня 2017 року.
 
Кафедра цивільного права і процесу ЮФ запрошує до участі у гуртку всіх зацікавлених.