» » «Банківські менеджери» провели відкритий урок у Лозовецькій ЗОШ

«Банківські менеджери» провели відкритий урок у Лозовецькій ЗОШ

Дата: 13-04-2017, 14:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11 квітня 2017 року у Лозовецькій ЗОШ (с. Лозова, Тернопільського району) учасники студентського наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку «Банківські менеджери» організували відкритий урок на тему: «Значення грошей у нашому житті».
 
Члени гуртка ознайомили учнів із проблемами у сфері грошей, функціонування банківських установ, небезпеками шахрайств у сфері грошового обігу, а також  цікаво розповіли про «найефектніші» пограбування банків.
 
Участь у відкритому уроці взяли викладачі кафедри банківського менеджменту та обліку: к. е. н, доц.  Спяк Г. І., к. е. н., доц. Андрушків Т. І., к. е. н., ст. викладач Тимків А. О.
 
Всебічне сприяння у проведенні заходу та організаційну підтримку надало керівництво навчального закладу: директор Лозовецької ЗОШ І-ІІІ ст., Чаповська А. Й., заступник директора з навчально-виховної роботи Іванко Т. М., вчитель географії та економіки Логін Г. В.
 
На завершення відкритого уроку, у рамках профорієнтаційної роботи кафедри та факультету банківського бізнесу, учнів Лозовецької ЗОШ ознайомили з правилами прийому 2017 року до ТНЕУ, зокрема розповіли про переваги навчання на факультеті банківського бізнесу.
 
Дирекція Лозовецької ЗОШ запросила колектив кафедри банківського менеджменту та обліку факультету банківського бізнесу ТНЕУ до подальшої співпраці.