» » «До Світлого Дня – зі світлими справами!» – Благодійна Ярмарка в ІФННІМ ТНЕУ

«До Світлого Дня – зі світлими справами!» – Благодійна Ярмарка в ІФННІМ ТНЕУ

Дата: 13-04-2017, 15:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «До Світлого Дня – зі світлими справами» – саме таке гасло обрали студенти Івано-Франківського навчально-наукового інституту менеджменту ТНЕУ для проведення вже традиційної благодійної ярмарки, метою якої є допомога малозабезпеченим багатодітним родинам та родинам, які виховують дітей-інвалідів.
 
Напередодні Христового Воскресіння студенти за підтримки і сприяння адміністрації інституту в черговий раз організували Благодійну акцію біля стін рідної «Аlma mater».
 
Юні, натхненні і щиросердечні – вони запрошували усіх бажаючих долучитися до доброї справи – допомогти діткам відчути радість Великодніх свят. Студенти частували перехожих різноманітними  смаколиками, пропонували їм придбати пасхальні сувеніри і  залишити свій внесок у акційній скрині. Вже традиційною родзинкою ярмарків стали чарівні торбинки із солодкими сюрпризами і передбаченнями – звичайно ж добрими і щирими.
 
Вже вкотре вразила учасників акції небайдужість містян, їх щедрість, а слова підтримки і схвалення додавали їм ентузіазму і наснаги. Особливо запам’яталася одна добродійка, яка, дізнавшись про мету ярмарки, пішла, але швидко повернулася із повним пакунком одягу й іграшок для діток.
 
Зібрані кошти було витрачено на допомогу родинам міста – придбання продуктових наборів, до яких увійшло усе найнеобхідніше для Великоднього столу.