» » Всеукраїнська альтернативна учнівська Інтернет-олімпіада «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь»

Всеукраїнська альтернативна учнівська Інтернет-олімпіада «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь»

Дата: 13-04-2017, 15:26 | Автор:

20 квітня 2017 р. в режимі реального часу з 15.00 до 17.00 (за Київським часом) на базі Україно-німецької факультет-програми Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету буде проведена Всеукраїнська альтернативна Інтернет-олімпіада «Що ти знаєш про Німеччину? Економіка. Партнерство. Молодь» для учнів 9-11 класів.
   Мета проведення олімпіади – підвищення інтересу до поглибленого вивчення німецької мови, формування у колах учнівської молоді прагнень до пізнання мови і культури Федеративної Республіки Німеччина, як країни-партнера України; виявлення, розвиток обдарованих учнів, надання їм допомоги у професійній орієнтації, залучення їх до навчання у вищих навчальних закладах; підвищення рівня всестороннього інтелектуального розвитку учнівської молоді.
  Для реєстрації участі в Інтернет-олімпіаді учасникам рекомендовано створити обліковий запис Google та заповнити опубліковану форму https://goo.gl/forms/LPzDRHKb6XdjoOOm1, АБО надіслати заповнену анкету учасника за зразком, що додається, на е-мейл gameschool.kumpel@gmail.com.. В темі електронного листа просимо зазначити: «Інтернет-олімпіада 2017». Реєстрацію слід здійснити до 18 квітня 2017 р. 
inform_lyst-uchniam-2017.rar
Завантажити



pologennya-tytul.rar
Завантажити



pologennya-vse.rar
Завантажити